Garáž.cz
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní menu
Zavřít menu
Moje sledované
Novinky
Ze světa automobilek
Zajímavosti
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Testy
Nová auta
Ojetiny
Youngtimery a veterány
První dojmy
Fenomény
Motorky
Servis
Jak na to
Legislativa
Čísla a statistiky
Nákup auta
Obytné vozy
Historie
O autech a technice
O lidech
Reportáže
Auto-moto muzea
Rozhovory
Blog
Události
Rally
Auto roku
Formule 1
Legendy 2024
Videa
Wiki
záhlaví
Garáž.cz
Garáž rubriky 1. úrovně
Novinky
Zajímavosti
Testy
Motorky
Servis
Historie
Reportáže
Blog
Události
Videa
Wiki
Moje sledované
Více
Garáž rubriky 2. úrovně
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Více
Drobečková navigace
Garáž.cz
Zajímavosti
Tohle tu ještě nebylo. Šílenci na koloběžce naměřila policie ve městě rychlost 118 km/h!
Diskuze
Diskuze k článku
Hlavní obsah
Zpět do článku
Zajímavosti
-
11. 7. 2023
Tohle tu ještě nebylo. Šílenci na koloběžce naměřila policie ve městě rychlost 118 km/h!
Nejnovější články
Dakar
-
dnes
Před rokem zemřela dakarská legenda: Létající Holanďan Jan de Rooy přivedl na Dakar tisícikoňové dvoumotorové monstrum
Řidič kamionu se vším všudy. Trochu nevrlý, loket věčně z okna, s ušima jako boxer. Pořádný kus chlapa. A také jeden z nejrychlejších řidičů kamionů na světě. Muž, který dal světu nezapomenutelný DAF Turbotwin!
Historie
-
dnes
Tohle mohlo vzniknout jen v devadesátkách v Rusku. Odpudivé SUV GAZ Ataman nemělo šanci uspět ani ve své domovině
V ruských automobilkách během devadesátých let vzniklo množství bizarností. Patří mezi ně také GAZ Ataman, který během svého životního cyklu prošel zajímavou proměnou.
Youngtimery a veterány
-
dnes
Originální Saab 9-5 z prezidentské kolony Václava Havla dokazuje, že na Pražském hradě měli velmi dobrý vkus
Saaby jsem měl vždy moc rád a vždy se mi hodně líbily. Nejvíc asi model 99 Turbo, ale mám rád i jiné typy, například nesmírně elegantní 9-5. A stejný názor měl i Pražský hrad, který tento originální sedan zařadil do své flotily.
Reportáže
-
včera
Němci změřili dálniční dojezdy elektromobilů v zimě. Jedna automobilka doslova propadla
Dojezd. To je mantra všech elektromobilů a jedno z měřítek, kterým jsou všeobecně posuzovány. Čím více kilometrů na jedno nabití zvládají, tím pro řadu lidí lépe. Jenže ne vždy jsou cestovní podmínky ideální a pak se začnou dít věci…
Novinky
-
včera
Kuriozita mladičkého supertalentu F1: Pilotoval vůz v rychlosti přes 300 km/h, ale řidičák udělal až teď
Těžko byste hledali tvář, která bude v letošním ročníku F1 pod větším drobnohledem. Teprve osmnáctiletý Andrea Kimi Antonelli je vystaven velkému očekávání, vždyť míří rovnou do top týmu Mercedesu. Ještě před závodní premiérou ale musel vyřídit jednu drobnost… řidičský průkaz.
Ze světa automobilek
-
včera
Renault ukázal svoji novou laborku na kolech inspirovanou historií, jako auto vypadá jen vzdáleně. Tentokrát mu o maximální rychlost nepůjde
Už ve 20. letech minulého století Renault představil několik různých prototypů, jejichž cílem bylo demonstrovat nové technologie a jít po rychlosti. Píše se rok 2025 a máme tu nový kousek jménem Filante Record. Toho rychlost ovšem nezajímá, soutěží totiž v jiné disciplíně…
Načítám
Zobrazit další články
Postranní panel
Reklama
Reklama
Postranní panel
Diskuze - Tohle tu ještě nebylo. Šílenci na koloběžce naměřila policie ve městě rychlost 118 km/h! - Garáž.cz