Garáž.cz
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní menu
Zavřít menu
Moje sledované
Novinky
Ze světa automobilek
Zajímavosti
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Testy
Nová auta
Ojetiny
Youngtimery a veterány
První dojmy
Fenomény
Motorky
Servis
Jak na to
Legislativa
Čísla a statistiky
Nákup auta
Obytné vozy
Historie
O autech a technice
O lidech
Reportáže
Auto-moto muzea
Rozhovory
Blog
Události
Rally
Auto roku
Formule 1
Legendy 2024
Videa
Wiki
záhlaví
Garáž.cz
Garáž rubriky 1. úrovně
Novinky
Zajímavosti
Testy
Motorky
Servis
Historie
Reportáže
Blog
Události
Videa
Wiki
Moje sledované
Více
Drobečková navigace
Garáž.cz
Videa
Pomocník k nezaplacení: Čtyřkolka Polaris Sportsman 570 je neúnavný a zábavný pracant
Diskuze
Diskuze k článku
Hlavní obsah
Zpět do článku
07:11
Videa
-
3. 9. 2023
Pomocník k nezaplacení: Čtyřkolka Polaris Sportsman 570 je neúnavný a zábavný pracant
Nejnovější články
Novinky
-
22. 12. 2024
Bizár roku: Pagani Zonda, fotbal, mince a kapybara. Že to nejde dohromady? Pletete se…
Italský supersport Pagani Zonda jistě znáte, ale umíte si jej představit ve spojení s mincemi, fotbalistou Lionelem Messim a hlodavcem kapybara? Ne? Jistý uruguayský umělec nyní ukázal, že je tahle kombinace možná a potenciálně sběratelská.
Servis
-
22. 12. 2024
Jeden z největších nešvarů českých řidičů se zrovna teď projevuje naplno. Dejte si na něj pozor zvlášť na parkovištích
I když se v souvislosti s obdobím okolo Vánoc často mluví o klidu a pohodě, ve skutečnosti zvlášť advent bývá hektický, plný spěchu a stresu. A to i na silnicích.
Zajímavosti
-
22. 12. 2024
Nejzvláštnější příslušenství v autě? V začátcích gramofon nebo televize. Dnes lednice, vysavač či ptačí bidýlko
Auta už dávno nejsou jen o volantu a pedálech. Výrobci do vozů zastavují různorodou výbavu, nad kterou někdy stojí rozum stát, zatímco jindy ji považujeme za geniální. Myslíte si, že jde jen o trend poslední doby? Kdepak…
Novinky
-
21. 12. 2024
Další amerika ve službách obecní policie: Nedaleko kontroverzní Bohdanče bude sloužit SUV Dodge
V Opatovicích nad Labem, malé obci v Pardubickém kraji, začíná sloužit zbrusu nový vůz obecní policie. S tradičními tuctovkami si jej určitě nespletete.
Historie
-
21. 12. 2024
Takto měla vypadat nová Lada Niva. Plánovala se na letošní rok, z logických důvodů dostala stopku
Lada Niva se vyrábí už od roku 1977, a tak se už několikrát mluvilo o nástupci. Jeden z takových projektů byl hodně nadějný. Realizace se však nedočkal.
Youngtimery a veterány
-
21. 12. 2024
Ford Thunderbird deváté generace je hodně netradiční americké auto. Vrcholem nabídky byl čtyřválec, dokonce přeplňovaný
Model Thunderbird jsem v této rubrice představil už třikrát, ale sliboval jsem, že to nebylo naposledy. Opět jsem tedy zde s článkem, který se tentokrát bude věnovat deváté generaci z osmdesátých let a rovnou v atraktivní verzi s přeplňovaným motorem.
Načítám
Zobrazit další články
Postranní panel
Reklama
Reklama
Postranní panel
Diskuze - Videotest čtyřkolky Polaris Sportsman 570