Garáž.cz
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní menu
Zavřít menu
Moje sledované
Novinky
Ze světa automobilek
Zajímavosti
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Testy
Nová auta
Ojetiny
Youngtimery a veterány
První dojmy
Fenomény
Motorky
Servis
Jak na to
Legislativa
Čísla a statistiky
Nákup auta
Obytné vozy
Historie
O autech a technice
O lidech
Reportáže
Auto-moto muzea
Rozhovory
Podcast
Blog
Události
Rally
Auto roku
Formule 1
Legendy 2024
Videa
Wiki
záhlaví
Garáž.cz
Garáž rubriky 1. úrovně
Novinky
Zajímavosti
Testy
Motorky
Servis
Historie
Reportáže
Podcast
Blog
Události
Videa
Wiki
Moje sledované
Více
Drobečková navigace
Garáž.cz
Videa
O třídu lepší dodávka: Volkswagen Caddy je auto snů pro ty, kterým nestačí ani ty největší kombíky
Diskuze
Diskuze k článku
Hlavní obsah
Zpět do článku
07:19
Videa
-
22. 5. 2022
O třídu lepší dodávka: Volkswagen Caddy je auto snů pro ty, kterým nestačí ani ty největší kombíky
Nejnovější články
Co je kde na prodej
-
dnes
Na prodej je nejvzácnější Felicia. Vzniklo jen několik desítek kusů, cena opravdu není nízká
Škoda Felicia kdysi bývala nejčastějším autem českých silnic. Není divu, v letech 1994 až 2001 bylo vyrobeno více než 1,4 milionu kusů. Jenže není felda jako felda, tuzemský bestseller existuje také ve vzácných verzích.
Reportáže
-
dnes
Před čtyřmi lety zemřela Královna Ringu: Sabine Schmitz zářila v závodech i Top Gearu
Je paradoxní, že celý život riskovala v závodech na tom nejtěžším a nejnebezpečnějším okruhu světa. A nakonec prohrála závod, který vlastně nechtěla jet. Jednou jsem s ní dělal rozhovor, podepsala se mi na Caterham, závodil jsem proti ní v čtyřiadvacetihodinovce v Dubaji a pak i ve VLN na Nordschleife, jen do auta jsem si s ní nikdy nesedl. A už ani nesednu. Sabine Schmitz před čtyřmi lety zemřela na rakovinu.
Novinky
-
dnes
I Škodovka pocítí podle svého šéfa dopady Trumpovy celní politiky
Automobilka Škoda Auto sice nepůsobí na trhu ve Spojených státech, celní politika amerického prezidenta Donalda Trumpa ale i tak bude mít na její aktivity nepřímé dopady. V rozhovoru s televizí Bloomberg to dnes řekl předseda představenstva firmy Klaus Zellmer. Trump se zaváděním dovozních cel snaží podpořit domácí průmysl, což vyvolává odvetná opatření ze strany dotčených zemí.
12:36
Videa
-
dnes
Koncernové SUV pro sedm vonící novotou, ale Kodiaq to není. Otestovali jsme VW Tayron s žádaným dieselem
Když se českého zastoupení Volkswagenu zeptáte, která z plejády dostupných motorizací nového Tayronu bude podle nich nejžádanější, odpověď je jednohlasná - nafťák! A tak jsme si k první jízdě přizvali ten silnější s pohonem všech kol.
Youngtimery a veterány
-
dnes
Toyota Cressida Coupé je polozapomenutá rarita, kterou v Evropě skoro neznáme. Zvlášť testovaný kousek ale nadchne
Stará zapomenutá japonská auta, která jsou stále nedoceněná. Přesně taková je i výjimečně krásná Cressida z konce 70. let. V Evropě jsou staré JDM vozy na okraji zájmu a díky tomu mohou zaujmout skutečného individualistu.
Novinky
-
dnes
Papamobilem byl polský náklaďák, luxusní off-road i škodovka. Připomeňte si historii slavného auta, které změnil až atentát
Historie automobilů pro papeže je možná košatější, než byste si mysleli. První vůz byl Vatikánu věnován už roku 1930, od té doby se ve funkci vystřídala řada papežů, ale i zajímavých aut.
Načítám
Zobrazit další články
Postranní panel
Reklama
Reklama
Postranní panel
Diskuze - O třídu lepší dodávka: Volkswagen Caddy je auto snů pro ty, kterým nestačí ani ty největší kombíky - Garáž.cz