Garáž.cz
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní menu
Zavřít menu
Moje sledované
Novinky
Ze světa automobilek
Zajímavosti
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Testy
Nová auta
Ojetiny
Youngtimery a veterány
První dojmy
Fenomény
Motorky
Servis
Jak na to
Legislativa
Čísla a statistiky
Nákup auta
Obytné vozy
Historie
O autech a technice
O lidech
Reportáže
Auto-moto muzea
Rozhovory
Blog
Události
Rally
Auto roku
Formule 1
Legendy 2024
Videa
Wiki
záhlaví
Garáž.cz
Garáž rubriky 1. úrovně
Novinky
Zajímavosti
Testy
Motorky
Servis
Historie
Reportáže
Blog
Události
Videa
Wiki
Moje sledované
Více
Drobečková navigace
Garáž.cz
Videa
Honza Koubek a Opel Corsa-e: Po vylepšeních funguje dobře, ale… To určitě uhodnete sami
Diskuze
Diskuze k článku
Hlavní obsah
Zpět do článku
07:09
Videa
-
27. 8. 2023
Honza Koubek a Opel Corsa-e: Po vylepšeních funguje dobře, ale… To určitě uhodnete sami
Nejnovější články
Youngtimery a veterány
-
3. 8. 2024
Jmenuje se Tatra Grafit, říká se jí české Lamborghini a skoro nikdo ji nezná. Český supersport měl jet rychlostí až 341 km/h
Nejznámějším českým supersportem je nepochybně MTX Tatra V8. Jen krátce před ní vznikl Grafit s obdobnou technikou, a dokonce s vyšší maximální rychlostí. Tedy na papíře…
Reportáže
-
dnes
Duch extáze, buldok, tančící slon nebo vzducholoď: Nejrůznější ornamenty a sošky zdobily hlavně v minulosti přídě vozů. Dnes by neprošly
Loga automobilek umístěná v přední části aut nejsou vůbec ničím neobvyklým, nicméně zejména v minulosti (ale i současnosti) zdobily (a zdobí) přídě vozidel také různé sošky či ornamenty. Našli jsme pár zajímavých a představíme vám je blíž.
Historie
-
dnes
Tramvaj Tatra T3 je ikona českých ulic. Je to druhá nejpočetnější tramvaj na světě a jezdí dodnes. Existuje i jako kupé
Tatra T3 patří mezi legendární tramvaje, však jde o druhé nejvíce vyráběné tramvajové vozidlo na světě. Jaký je její příběh?
Youngtimery a veterány
-
dnes
Chevrolet Corvette je synonymem pro americký sporťák. Jeho třetí generace je asi ta nej
Párkrát už jsem o modelu Corvette psal, ale nikdy to pro Garáž nebylo o jeho třetí generaci, která se mi líbí asi nejvíc. A to už jsem s ní kdysi jezdil. Chvíli jsem pátral po nějaké další verzi a nakonec se mi povedlo svézt se s jednou červenou kráskou.
Novinky
-
včera
Hyundai si oblíbil krabice. Nová SUV budou poctivě hranatá, naznačují nejnovější koncepty
Značka Hyundai nám v krátké době představila hned dvě novinky - vodíkový koncept Initium a siluetu vlajkového elektromobilu Ioniq 9. Obě v podobném designovém duchu.
Ze světa automobilek
-
včera
Že by tohle byl TEN průlom? Na český trh vstupuje největší a nejznámější čínský hráč. Oficiálně
Čínská automobilka BYD je prakticky nejsilnějším hráčem doma, který postupně expanduje i po Evropě. Zatímco v Německu, Belgii nebo Nizozemsku jde o zavedenou značku, tak za pár týdnů zkusí Číňané štěstí i na našem trhu. Do boje o klienty navíc povede BYD zkušená italská manažerka.
Načítám
Zobrazit další články
Postranní panel
Reklama
Reklama
Postranní panel
Diskuze - Honza Koubek a Opel Corsa-e: Po vylepšeních funguje dobře, ale… To určitě uhodnete sami - Garáž.cz