Garáž.cz
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní menu
Zavřít menu
Moje sledované
Novinky
Ze světa automobilek
Zajímavosti
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Testy
Nová auta
Ojetiny
Youngtimery a veterány
První dojmy
Fenomény
Motorky
Servis
Jak na to
Legislativa
Čísla a statistiky
Nákup auta
Obytné vozy
Historie
O autech a technice
O lidech
Reportáže
Auto-moto muzea
Rozhovory
Blog
Události
Rally
Auto roku
Formule 1
Legendy 2024
Videa
Wiki
záhlaví
Garáž.cz
Garáž rubriky 1. úrovně
Novinky
Zajímavosti
Testy
Motorky
Servis
Historie
Reportáže
Blog
Události
Videa
Wiki
Moje sledované
Více
Garáž rubriky 2. úrovně
Ze světa automobilek
Více
Drobečková navigace
Garáž.cz
Novinky
Teréňák snů: Apocalypse Super Truck je osmiválcový kolos, který na kouli utáhne až čtyři osobáky
Diskuze
Diskuze k článku
Hlavní obsah
Zpět do článku
Novinky
-
31. 5. 2023
Teréňák snů: Apocalypse Super Truck je osmiválcový kolos, který na kouli utáhne až čtyři osobáky
Nejnovější články
Servis
-
dnes
Jeden z největších nešvarů českých řidičů se zrovna teď projevuje naplno. Dejte si na něj pozor zvlášť na parkovištích
I když se v souvislosti s obdobím okolo Vánoc často mluví o klidu a pohodě, ve skutečnosti zvlášť advent bývá hektický, plný spěchu a stresu. A to i na silnicích.
Zajímavosti
-
dnes
Nejzvláštnější příslušenství v autě? V začátcích gramofon nebo televize. Dnes lednice, vysavač či ptačí bidýlko
Auta už dávno nejsou jen o volantu a pedálech. Výrobci do vozů zastavují různorodou výbavu, nad kterou někdy stojí rozum stát, zatímco jindy ji považujeme za geniální. Myslíte si, že jde jen o trend poslední doby? Kdepak…
Novinky
-
včera
Další amerika ve službách obecní policie: Nedaleko kontroverzní Bohdanče bude sloužit SUV Dodge
V Opatovicích nad Labem, malé obci v Pardubickém kraji, začíná sloužit zbrusu nový vůz obecní policie. S tradičními tuctovkami si jej určitě nespletete.
Historie
-
včera
Takto měla vypadat nová Lada Niva. Plánovala se na letošní rok, z logických důvodů dostala stopku
Lada Niva se vyrábí už od roku 1977, a tak se už několikrát mluvilo o nástupci. Jeden z takových projektů byl hodně nadějný. Realizace se však nedočkal.
Youngtimery a veterány
-
včera
Ford Thunderbird deváté generace je hodně netradiční americké auto. Vrcholem nabídky byl čtyřválec, dokonce přeplňovaný
Model Thunderbird jsem v této rubrice představil už třikrát, ale sliboval jsem, že to nebylo naposledy. Opět jsem tedy zde s článkem, který se tentokrát bude věnovat deváté generaci z osmdesátých let a rovnou v atraktivní verzi s přeplňovaným motorem.
Novinky
-
20. 12. 2024
Tisíc koní jako základ: Mercedes-AMG chystá další elektrické monstrum
Nejen konkurenční BMW Motorsport se připravuje na velmi ostrou automobilovou budoucnost! Sportovní divize AMG automobilky Mercedes-Benz totiž chystá revoluční bateriově poháněné SUV, z jehož výkonu se vám protočí panenky a nejspíš i peněženka. Na uvedení si ovšem počkáme…
Načítám
Zobrazit další články
Postranní panel
Reklama
Reklama
Postranní panel
Diskuze - Teréňák snů: Apocalypse Super Truck je osmiválcový kolos, který na kouli utáhne až čtyři osobáky - Garáž.cz