Garáž.cz
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní menu
Zavřít menu
Moje sledované
Novinky
Ze světa automobilek
Zajímavosti
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Testy
Nová auta
Ojetiny
Youngtimery a veterány
První dojmy
Fenomény
Motorky
Servis
Jak na to
Legislativa
Čísla a statistiky
Nákup auta
Obytné vozy
Historie
O autech a technice
O lidech
Reportáže
Auto-moto muzea
Rozhovory
Blog
Události
Rally
Auto roku
Formule 1
Legendy 2024
Videa
Wiki
záhlaví
Garáž.cz
Garáž rubriky 1. úrovně
Novinky
Zajímavosti
Testy
Motorky
Servis
Historie
Reportáže
Blog
Události
Videa
Wiki
Moje sledované
Více
Drobečková navigace
Garáž.cz
Videa
Mercedes-Benz 300 SL Roadster: Hollywoodský sen jezdil 250!
Diskuze
Diskuze k článku
Hlavní obsah
Zpět do článku
10:29
Videa
-
17. 10. 2020
Mercedes-Benz 300 SL Roadster: Hollywoodský sen jezdil 250!
Nejnovější články
Historie
-
12. 10. 2024
Slavný žigulík měl víc sourozenců, než byste možná řekli: Kopie původního Fiatu 124 vznikaly po celém světě
Fiat 124 patří mezi automobily s největším počtem vyrobených kusů na světě. Pomohla tomu licenční výroba probíhající opravdu po celém světě.
Youngtimery a veterány
-
12. 10. 2024
Renault 5 je velmi osmdesátkové auto. I po letech ale vypadá skvěle, a navíc překvapivě zábavně jezdí
Nevím, zda to máte stejně, ale já osobně jsem Renault 5 a jeho design miloval od dětství. A to právě druhou generaci, o které si konečně mohu napsat i článek a trochu se s ní svézt.
Zajímavosti
-
11. 10. 2024
Tenhle hotel nabízí úplně nejbezpečnější parkovací místo pro vaše auto. Spíte totiž hned vedle něj
Najít parkovací místo poblíž ubytování při cestách do zahraničí může být leckdy obtížné, ne-li nemožné. Německý hotel b'mine ležící nedaleko letiště ve Frankfurtu ovšem našel řešení. Stání pro vaše auto totiž nabízí přímo na balkonu pokoje. A pěkně vysoko…
Novinky
-
11. 10. 2024
Pád giganta pokračuje: Pokles prodejů koncernu Volkswagen zachraňuje pouze Škoda
Propad celosvětového prodeje německého automobilového koncernu Volkswagen se ve třetím čtvrtletí zrychlil. Skupina, jejíž součástí je i česká Škoda Auto, dodala zákazníkům 2,176 300 vozu, tedy o 7,1 procenta méně než ve stejném období loni. Slabý byl už druhý letošní kvartál, kdy pokles prodeje všech koncernových značek činil 3,8 procenta. V období od července do září se nedařilo především značce Audi a čínskému trhu. Firma to uvedla ve svém dnešním sdělení.
Novinky
-
11. 10. 2024
Horké novinky na mosteckém autodromu: Známe termín MS superbiků a chystané inovace. Potěší snad všechny fanoušky
Nejprestižnější závod mosteckého kalendáře - mistrovství světa WorldSBK – se přesouvá z července na polovinu května. Zahájí tak nabitou motocyklovou sezonu v ČR.
Novinky
-
11. 10. 2024
Tento elektromobil snad nepůjde nemilovat: Renault Twingo se vrátí jako městský prcek za prima peníze
Nástupce kultovního modelu Twingo skutečně vznikne! Renault přiveze prototyp blízký sériové produkci ukázat na domácí autosalon v Paříži.
Načítám
Zobrazit další články
Postranní panel
Reklama
Reklama
Postranní panel
Diskuze - Mercedes-Benz 300 SL Roadster: Hollywoodský sen jezdil 250! - Garáž.cz