Garáž.cz
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní menu
Zavřít menu
Moje sledované
Novinky
Ze světa automobilek
Zajímavosti
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Testy
Nová auta
Ojetiny
Youngtimery a veterány
První dojmy
Fenomény
Motorky
Servis
Jak na to
Legislativa
Čísla a statistiky
Nákup auta
Obytné vozy
Historie
O autech a technice
O lidech
Reportáže
Auto-moto muzea
Rozhovory
Blog
Události
Rally
Auto roku
Formule 1
Legendy 2024
Videa
Wiki
záhlaví
Garáž.cz
Garáž rubriky 1. úrovně
Novinky
Zajímavosti
Testy
Motorky
Servis
Historie
Reportáže
Blog
Události
Videa
Wiki
Moje sledované
Více
Garáž rubriky 2. úrovně
O autech a technice
O lidech
Více
Drobečková navigace
Garáž.cz
Historie
Tramvaj Tatra T3 je ikona českých ulic. Je to druhá nejpočetnější tramvaj na světě a jezdí dodnes. Existuje i jako kupé
Diskuze
Diskuze k článku
Hlavní obsah
Zpět do článku
Historie
-
2. 11. 2024
Tramvaj Tatra T3 je ikona českých ulic. Je to druhá nejpočetnější tramvaj na světě a jezdí dodnes. Existuje i jako kupé
Nejnovější články
Novinky
-
29. 9. 2024
V Praze otevřel snad nejluxusnější automobilový showroom. Mrkněte s námi do prostorů, kde se utrácejí miliony
Po roce intenzivní rekonstrukce, kdy z původního showroomu zůstaly snad jen obvodové zdi, se pražská prodejna značky Rolls-Royce opět otevírá zákazníkům.
Ojetá auta
-
29. 9. 2024
Chevrolet Corvette C6 a pět důvodů, proč je jedním z nejatraktivnějších nákupů ojetých sporťáků
Na jaře jsem si udělal radost, pustil otěže své představivosti o kus dál a poprvé v životě koupil americké sportovní auto. S amerikami jsem nějaké zkušenosti měl, ale spíš jsem je přehlížel. Corvette bylo auto, o kterém jsem si dlouhá léta myslel, že nebude pro mě to pravé. Čtvrt roku uplynulo jako voda a vůz mě zatím nepřestává překvapovat.
Co je kde na prodej
-
28. 9. 2024
Do prodeje míří BMW 850i z roku 1992. Samo o sobě není tak vzácné, prvním majitelem byl ale Karel Svoboda…
Karel Svoboda byl známý skladatel filmové, televizní, populární a muzikálové hudby, který svůj život ve věku 68 let předčasně ukončil vlastní rukou v roce 2007. Nyní se objevil na prodej kousek z jeho historie, konkrétně vlajkové kupé z 90. let BMW 850i. Vůz je navíc ve slušném stavu a za zajímavou cenu.
Historie
-
28. 9. 2024
Sovětský Rolls-Royce stavěl i kabriolety. ZiL 41044 měl jedinou funkci, sloužil i po pádu SSSR
Přelom 70. a 80. let byl u ZiLu ve znamení modelu 4104. Od tohoto nástupce ZiLu 114 bylo odvozeno množství derivátů, třeba ve formě kabrioletu.
Testy
-
28. 9. 2024
Toyota Sequoia je gigantické SUV, vedle něhož vypadá i takový Land Cruiser jako malé auto. Japonského obra koupíte i u nás
Když chcete SUV od Toyoty, nejspíš odjedete s modelem RAV4 nebo potřebujete větší Land Cruiser. Pokud je vám pořád malý, je tu velký Land Cruiser řady 300. Ale představte si, že jsou lidé, kterým je i ten malý, takže je tu ještě model Sequoia.
Novinky
-
27. 9. 2024
Je to Bohouš! Martin Macík zbrojí na obhajobu dakarského vítězství s novým kamionem v nových barvách
Po odhalení nové evoluce dakarského kamionu jsou tu další důležité novinky od týmu Martina Macíka. Nyní už víme, v jakých barvách a s jakým sponzorem vyrazí bojovat na Dakar 2025 - a hlavně jaké jméno ponese jeho nový závoďák!
Načítám
Zobrazit další články
Postranní panel
Reklama
Reklama
Postranní panel
Diskuze - Tramvaj Tatra T3 je ikona českých ulic. Je to druhá nejpočetnější tramvaj na světě a jezdí dodnes. Existuje i jako kupé - Garáž.cz