Garáž.cz
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní menu
Zavřít menu
Moje sledované
Novinky
Ze světa automobilek
Zajímavosti
Co je kde na prodej
Tuning a přestavby
Hry a filmy
Kvízy
Testy
Nová auta
Ojetiny
Youngtimery a veterány
První dojmy
Fenomény
Motorky
Servis
Jak na to
Legislativa
Čísla a statistiky
Nákup auta
Obytné vozy
Historie
O autech a technice
O lidech
Reportáže
Auto-moto muzea
Rozhovory
Blog
Události
Rally
Auto roku
Formule 1
Legendy 2024
Videa
Wiki
záhlaví
Garáž.cz
Garáž rubriky 1. úrovně
Novinky
Zajímavosti
Testy
Motorky
Servis
Historie
Reportáže
Blog
Události
Videa
Wiki
Moje sledované
Více
Garáž rubriky 2. úrovně
O autech a technice
O lidech
Více
Drobečková navigace
Garáž.cz
Historie
Takto měla vypadat nová Lada Niva. Plánovala se na letošní rok, z logických důvodů dostala stopku
Diskuze
Diskuze k článku
Hlavní obsah
Zpět do článku
Historie
-
dnes
Takto měla vypadat nová Lada Niva. Plánovala se na letošní rok, z logických důvodů dostala stopku
Nejnovější články
Youngtimery a veterány
-
dnes
Ford Thunderbird deváté generace je hodně netradiční americké auto. Vrcholem nabídky byl čtyřválec, dokonce přeplňovaný
Model Thunderbird jsem v této rubrice představil už třikrát, ale sliboval jsem, že to nebylo naposledy. Opět jsem tedy zde s článkem, který se tentokrát bude věnovat deváté generaci z osmdesátých let a rovnou v atraktivní verzi s přeplňovaným motorem.
Novinky
-
včera
Tisíc koní jako základ: Mercedes-AMG chystá další elektrické monstrum
Nejen konkurenční BMW Motorsport se připravuje na velmi ostrou automobilovou budoucnost! Sportovní divize AMG automobilky Mercedes-Benz totiž chystá revoluční bateriově poháněné SUV, z jehož výkonu se vám protočí panenky a nejspíš i peněženka. Na uvedení si ovšem počkáme…
Novinky
-
včera
Helena Zeťová byla za volantem jako doma, v minulosti tíhla k jedné značce
Česko obletěla tragická zpráva. Populární zpěvačka Helena Zeťová, někdejší členka skupinky Black Milk, náhle zemřela ve věku 44 let. Mimo vášně pro muziku si oblíbila i řízení a jednu konkrétní automobilovou značku…
Ze světa automobilek
-
včera
Seat nadopuje svoje nosné modely elektrifikací, aby je mohl dál prodávat. Ibiza s Aronou tak přežijí
Jakmile se na trhu před šesti lety objevila samostatná značka Cupra, role Seatu se lehce změnila. Automobilka se mohla zaměřit na levnější modely, které jsou sice méně ziskové, ale masově prodávané. Dva nejdůležitější se dočkají prodloužení životního cyklu, de facto díky elektromobilům.
Novinky
-
včera
Luxus za cenu všedního auta? Do Česka míří nové SUV s nadupanou výbavou, neztratí se ani v terénu
Po strop vybavené rodinné SUV za rozumné peníze. Horká novinka Jaecoo 7 se u nás objeví už příští rok. A prý se máme na co těšit!
Nová auta
-
včera
Oblíbený malý spořílek od Toyoty v novém: Yaris Cross je svižnější a digitalizovanější, ale pořád jezdí pod pět
Toyota se se svým kompaktním crossoverem trefila do černého, protože se z Yarisu Cross rychle stal nejprodávanější model značky na evropském kontinentu.
Načítám
Zobrazit další články
Postranní panel
Reklama
Reklama
Postranní panel
Diskuze - Takto měla vypadat nová Lada Niva. Plánovala se na letošní rok, z logických důvodů dostala stopku - Garáž.cz