Hlavní obsah

Tenhle hotel nabízí úplně nejbezpečnější parkovací místo pro vaše auto. Spíte totiž hned vedle něj

Foto: b’mine Frankfurt

Najít parkovací místo poblíž ubytování při cestách do zahraničí může být leckdy obtížné, ne-li nemožné. Německý hotel b'mine ležící nedaleko letiště ve Frankfurtu ovšem našel řešení. Stání pro vaše auto totiž nabízí přímo na balkonu pokoje. A pěkně vysoko…

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Hotelové pokoje se jmenují CarLoft a skutečně vám umožní zaparkovat auto na vašem balkoně. Takže žádná ulice nebo podzemní garáž, váš vůz spí pěkně vedle vás.

Check-in do hotelu b'mine Frankfurt se neliší od jiných, ovšem jakmile dostanete kartu od pokoje, nejdete klasicky k osobním výtahům. Kartu totiž přiložíte k velkému nákladnímu výtahu pro auta, který vás vysadí přímo před soukromým balkonem vašeho pokoje. Vy jen vyjedete a zaparkujete.

Kupodivu nejde o extrémně drahou službu, jak by se nabízelo. Noc v jednom CarLoft pokoji (38 m2) pro dva stojí 269 eur (6 825 Kč), se snídaní 309 eur (7 840 Kč). Navíc se bavíme o nejbezpečnějším možném parkování, protože na balkon máte přístup jenom vy pomocí karty. Pokud dorazíte elektromobilem, má pro vás hotel připravené nabíjení.

Takže až příště pojedete do Frankfurtu a budete si chtít dopřát, zvažte návštěvu tohoto hotelu. Je to rozhodně daleko dostupnější bydlení než například nedávno nabízené ubytování v muzeu Ferrari nebo ve skotském hotelu Balmoral spojeném se ságou Harry Potter.

Související témata:
Frankfurt nad Mohanem
Načítám