Hlavní obsah

Nejvzácnější kombíky v Česku? Řídili jsme peprné limitky Audi. Stojí miliony, přesto se po nich jen zapráší

Video: Garáž.cz

Zavítali jsme do domoviny značky Audi v Ingolstadtu, abychom přivezli videotest snad nejvzácnějších kombíků na českém trhu. Limitky RS 4 a RS 6 dorazí ve čtyřech, respektive šesti exemplářích a stojí několik milionů. Přesto se neobáváme, že by na ně měl u prodejců sedat prach.

Článek

Je prima vidět, že i v dnešní elektrifikované době si některé značky umějí udělat radost. Tedy ani ne tak sobě, jako spíše zákazníkům a nám, automobilovým nadšencům. Právě pro takovou klientelu totiž vznikly hned dvě exkluzivní limitky – Audi RS 6 Avant GTRS 4 Edition 25.

Nejostřejší „čtyřka“ oslavuje pětadvacetileté výročí od vzniku svého prapředchůdce, RS 6 GT je zase nejnabroušenější variantou řady, která není pouze o vyšším počtu koníků, ale i značně přepracované technice včetně podvozku. Se všemi inovacemi se už teď můžete pečlivě seznámit ve videotestu přiloženém výše.

Máte-li zájem, musíte být rychlí nejen na volantu, ale i u prodejců. Na český trh se totiž dostane pouze čtveřice kousků RS 4 a šest exemplářů RS 6. Menší z kombíků přijde na 3,7 milionu korun, větší stojí 5,5 milionu. Že je to hodně peněz? Jak se to vezme. Za tu cenu dostanete exkluzivní náčiní, které na hodnotě nejspíš jen poroste. A našinci si to dobře uvědomují, protože podle českého zastoupení Audi se rezervační formuláře rychle plní.

Teď už si ale užijte samotné video a klidně nám dejte vědět, který ze dvou kombíků by v ideálním světě měl zdobit právě vaši garáž!

Načítám