Článek
„A jistě vás budou zajímat i další čísla z kuchyně - spotřebovalo se šest set nealkoholických piv, deset kilo klobás, sedm kilo buráků a mandlí, ale také šest kilo pendreků, deset kilo sušenek, uvařili jsme 1 050 kafí a speciálně pro pár jedinců se připravovalo šedesát cappuccin,“ napsal Honza Červenka na Garáž.cz v jednom z letošních dakarských článků. Příběhů k vyprávění má však (nejen) z tohoto ročníku mnohem víc.
Proto jsme rádi, že si v našlapaném pracovním i osobním harmonogramu našel čas a přišel si s námi o Dakaru popovídat. Letošní ročník byl pro něj obzvlášť dobrodružný, vždyť do víru náročné soutěže vyrážel jen pár týdnů před narozením prvního potomka. My ještě dodatečně gratulujeme a malému Čeňkovi přejeme jenom to nejlepší!
Teď ale zpátky k samotnému Dakaru. Pro závodnické posádky je pochopitelně náročný, ale ani novináři se mezi jednotlivými etapami neflákají. Co obnáší jeho všední den? Jak spolehlivé je během soutěže připojení k internetu? A co stravovací návyky? Na to všechno Honza odpovídá v rozhovoru se Standou Kolmanem, který si už teď můžete pustit výše. Přejeme příjemnou zábavu!