Hlavní obsah

Den s technikou 2024: Vojenské, hasičské a policejní vozy se sjedou v sobotu v Rokycanech, vstup je zdarma

Foto: Muzeum na demarkační linii v Rokycanech

Nemáte plány na sobotu 24. srpna 2024? V Rokycanech v Muzeu na demarkační linii se koná akce s názvem Den s technikou, která nabídne zábavné odpoledne pro děti i dospělé. K vidění budou vojenské a hasičské vozy, čtyřkolky Segway nebo se můžete zúčastnit nahánění vojína Kouby, takže zábava je zaručena!

Článek

Město Rokycany a Muzeum na demarkační linii v Rokycanech pořádá v sobotu 24. srpna 2024 od 12:00 hodin akci pojmenovanou Den s technikou.

Program události nabídne prohlídky, ukázky činnosti a jízdy vozidel integrovaného záchranného systémuarmády. Nepřijdete ovšem ani o výstavu zbraní, exponátů muzea, spojovací techniky nebo o testovací jízdy se čtyřkolkami Segway.

Akce je koncipovaná pro děti i dospělé, proto se návštěvníci dále mohou těšit na živé diskuze, seskoky parašutistů, ale i na soutěže. Zejména naši nejmenší ocení výzvu „Copak je to za vojáka…“, při níž budou pátrat po vojínu Koubovi. Za jeho dopadení dostanou odměny.

Jestli vás fascinuje svět služebních psů, dočkáte se rovnou deseti čtyřnohých krasavců moskevského strážního plemene z celé republiky, kteří byli vyšlechtěni pro ostrahu vojenských objektů. Jejich hodinovou ukázku včetně simulace zadržení pachatele byste si proto neměli nechat ujít.

Podrobný program celého dne najdete na stránkách www.vojenskemuzeumrokycany.cz. Díky finanční podpoře Ministerstva obrany a města Rokycany je vstup zcela zdarma. Platí se pouze parkovné, a to symbolických 50 Kč.

Takže si pište:

KDY: 24. srpna 2024 od 12:00 hodin

VSTUPNÉ: Zdarma

Načítám