Hlavní obsah

Nový The Grand Tour konečně přichází a bude ze Skotska

Foto: The Grand Tour

Nejnovější The Grand Tour se představuje v oficiálním traileru a bude to pořádná jízda! Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May usednou do klasických amerických full-size kupé a budou čelit nástrahám Velké Británie, takže to vypadá, že o zábavu nouze nebude!

Článek

Od odvysílání zatím poslední epizody populárního pořadu The Grand Tour už uplynula dlouhá doba, ale čekání na další zábavný film se slavnou trojicí moderátorů z Velké Británie pomalu končí. Tvůrci konečně zveřejnili ukázku dalšího dílu a slibují, že v něm nebude chybět spousta zábavy a dobrodružství, přičemž se tentokrát věnují klasickým amerikám.

Světová pandemie onemocnění Covid-19 neomezila cestování pouze nám, ale také filmovým štábům, jimž výrazně zkomplikovala natáčení v zahraničí. I proto se nová epizoda pořadu s trefným pojmenováním „The Grand Tour Presents: Lochdown“ natáčela na území Velké Británie, přesněji ve Skotsku. Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond při natáčení usedli do majestátních amerických full-size křižníků a trailer napovídá, že bude na co koukat.

Foto: The Grand Tour

Slavné trio v nové epizodě jezdí s Lincolnem Continental Mark V, Cadillacem DeVille Coupe a Buickem Riviera

Oblíbení moderátoři a odpůrci kempování s nimi vyrazí na výlet s karavany, včetně vtipné napodobeniny legendárního Airstreamu, budou se snažit projet úzkými uličkami britských historických měst, otestují jízdní vlastnosti svých parníků na závodním okruhu a budou se snažit postavit provizorní most a následně ho budou muset přejet. A to bude s extrémně těžkými americkými kupé opravdová výzva!

V nejnovější epizodě The Grand Tour tak uvidíme zážitky s klasickými amerikami, jak je z automobilových pořadů ještě neznáme. Natáčení v době pandemie se tvůrcům navíc prodražilo o časté testování na koronavirus, jehož celková cena vystoupala na v přepočtu 1,5 milionu korun. Nejnovější speciál vychází již 30. července na internetové televizi Amazon Prime.

Reklama

Související témata:
Načítám