Hlavní obsah

Vlna letních slev pokračuje: Za novou Hondu ušetříte až 200 000 Kč, plošně zlevnila všechny své modely

Foto: Michal Houdek

Od poloviny srpna do konce září platí akční ceník na všechny nové vozy automobilky Honda. Zlevnila všechna SUV, ale také opěvovaný Civic.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Hledáte-li právě teď nové auto, máme pro vás dobré zprávy. Ani teď v létě honba za nejnižšími cenovkami ze strany automobilek nekončí. Japonská Honda naskočila na vlnu slev už před časem, nyní ale zvýhodnění svých vozů ještě prohlubuje. Ušetřit můžete od několika desítek až po stovky tisíc.

Nejatraktivnější sleva se týká hybridního crossoveru ZR-V. Doprodej modelového 2023 přináší slevu 170 tisíc korun, ke které lze přičíst ještě sadu příslušenství se zvýhodněním deset tisíc a bonus při výkupu vozu protiúčtem 20 000 Kč. Celkem lze tedy ušetřit rovných 200 000 Kč! V obdobném duchu se nesou slevy stejného modelu v aktuálním modelovém roce, jen tady činí bonus pro zákazníka v závislosti na výbavě od 70 do 90 tisíc korun.

Podobné je to u SUV HR-V – bonus 60 až 90 tisíc, příslušenství se zvýhodněním 20 tisíc, bonus při výkupu vozu protiúčtem dalších dvacet. V akci je také hybridníplug-in hybridní CR-V, a to se slevou 30 až 60 tisíc a dalšími bonusy stejnými jako u HR-V.

Honda CR-V s plug-in hybridním pohonem pod drobnohledem Honzy Koubka.Video: Honza Koubek

Nezapomnělo se ani na tradičnější karoserie. JazzCrosstar zlevňují o dvacet tisíc, jako bonus pak dostanete sadu snímatelného tažného zařízení s nosičem kol se slevou deset tisíc.

A zvýhodnění se pochopitelně týká i populárního Civicu. Jeho mimořádně povedená poslední generace zlevňuje o 85 000 Kč, kromě padesátitisícového bonusu dostanete příslušenství se zvýhodněním 15 tisíc a bonus za výkup starého auta v hodnotě dvacet tisíc.

Honda navíc avizuje, že ke všem akčním modelům je k dispozici zvýhodněné financování. Slevy však nepotrvají věčně, nové ceníky jsou platné od 14. srpna do posledního zářijového dne.

Načítám