Hlavní obsah

Předčasný dárek pod stromeček: Honda dramaticky zlevnila všechna svá auta, ušetřit můžete až 200 tisíc

Foto: Michal Houdek

Poslední kvartál letošního roku se u Hondy ponese v duchu výrazného zvýhodnění. Její auta na podzim zlevňují o vyšší desítky tisíc.

Článek

Akční zvýhodnění Hondy je platné od 1. října do konce letošního roku a týká se prakticky celého modelového portfolia. Japonská automobilka tak následuje ostatní značky, protože s akčními cenami se u nás v posledních měsících roztrhl pytel.

V případě plug-in hybridního SUV CR-V můžete ušetřit až 120 000 Kč. Kromě osmdesátitisícové slevy je součástí také sada příslušenství a bonus při výkupu protiúčtem, u obou v hodnotě 20 000 Kč. V případě hybridní varianty je nabídka obdobná, tady se zvýhodnění šplhá na celkovou výši 110 tisíc.

Snížení cen pokračuje u hybridního crossoveru HR-V. Bonus pro zákazníka 90 000 Kč, sada příslušenství se zvýhodněním až 20 000 Kč a bonus při výkupu protiúčtem o stejné hodnotě znamenají celkovou slevu až 130 000 Kč.

Nová Honda CR-V pod drobnohledem Honzy Koubka.Video: Honza Koubek

Pokračujeme dalším crossoverem – aktuální Honda ZR-V nabízí zvýhodnění až 90 000 Kč. Ale pozor, pokud sáhnete po skladovkách loňského modelového roku, můžete ušetřit až 200 tisíc korun! Kromě 170tisícové slevy je součástí nabídky i sada příslušenství se zvýhodněním deset tisíc a bonus při protiúčtu ve výši dvacet tisíc.

Jazz a Crosstar přijíždějí se zvýhodněním až 50 000 Kč, fanoušky tradičních karoserií zase potěší sleva na hybridní Civic, kde lze ušetřit až devadesát tisíc korun. Kompletní nabídku zvýhodněných aut najdete už teď na oficiálních webovkách Hondy.

Foto: Lukáš Kukla, Garáž.cz

Zlevňuje také sympatické malé MPV Jazz.

A kromě slev samotných láká české zastoupení značky také na akční financování, včetně toho s nízkou splátkou nebo sadou zimních pneumatik zdarma. Ale pozor, jak jsme avizovali, akce platí pouze do konce letošního roku.

Načítám