Hlavní obsah

Opel na 24 hodin dramaticky zlevní svá auta. Nabídne statisícové slevy nebo zimáky zdarma

Foto: Opel

Ani letošní podzim nezůstane ochuzený o sympatické automobilové slevy. Nejčerstvější zvýhodnění přiváží značka Opel.

Článek

Hodně specifická akce Opel 24 hodin se uskuteční od 4. do 5. října 2024, pro zvýhodněnou nabídku nebo testovací jízdu se však na webu automobilky můžete registrovat už teď. A nepůjde jen o slevu z pořizovací částky, výhod pro zákazníky si německá značka připravila hned několik.

Kromě slev na osobních autech, které se šplhají do statisíců, je motoristům nabídnuto také vybrané originální příslušenství se slevou 40 %, sada zimních pneumatik zdarma, případně výhodné financování se sníženou úrokovou sazbou.

Stačí si vybrat z nepřeberného množství skladových zásob. Lustrujeme dostupnými skladovkami a vyskočí na nás například Opel Mokka se 100koňovým motorem 1.2 Turbo a manuální převodovkou za 474 992 Kč, tedy se zvýhodněním 170 065 Kč.

Foto: Lukáš Kukla

Mokka po slevě startuje pod půlmilionem.

Zvýhodněné jsou však i další modely – městská Corsa, crossover Crossland, ale třeba i větší SUV Grandland. Nejdostupnější Astra je k dispozici rovněž s benzinovou dvanáctistovkou o výkonu 110 koní, a to za cenu 459 900 Kč. Tady se zvýhodnění šplhá na 182 590 Kč.

Výrazně zlevnila také Astra elektrická, kterou v kombíku pořídíte pod milion korun. V rámci akce Opel 24 hodin se tedy bavíme skoro o půlmilionové slevě. Jen připomeňme, že výkon elektromotoru má hodnotu 156 koní a elektrokombík ujede na jedno nabití přes 400 kilometrů.

Foto: Lukáš Kukla, Garáž.cz

Nezapomnělo se ani na užitkáče a jejich zosobněné verze.

Akční slevy hlásí také užitkáče – Opel Combo Zafira, Vivano, dokonce i velké Movano. Veškeré podrobnosti najdete na oficiálních stránkách značky. Ale nezapomeňte, že zvýhodněné kousky můžete pořídit opravdu jen v rámci čtyřiadvaceti hodin!

Načítám