Hlavní obsah

Obří slevy u Toyoty: Zlevnila většina osobáků, za nové auto můžete ušetřit skoro čtvrt milionu!

Foto: Toyota

Velké slevy na benziňáky, ale také hybridy a plug-in hybridy. Toyota přiváží na český trh zvýhodnění na celou řadu modelů, ušetřit můžete až 235 tisíc korun.

Článek

Japonská Toyota zlevňuje většinu svých osobáků, poprvé najdeme napříč jejími ceníky i slušné zvýhodnění pro plug-in hybridy do zásuvky. Slevy se týkají různorodých modelů od městského Yarise až po velký Highlander.

Největší slevou se může pochlubit oblíbené SUV RAV4. „Ravka“ s plug-in hybridním pohonem je levnější o celých 235 tisíc korun, cenovka klasického hybridu klesla o 130 tisíc. V druhém případě mají zákazníci možnost ušetřit dalších pětačtyřicet tisíc při výkupu starého vozu.

V rámci akce si výrazně polepšila také nová generace Toyoty C-HR. Verze do zásuvky je dostupnější o 190 tisíc korun, standardní hybrid o 160 tisíc. Výslednou cenu lze vylepšit ještě padesátitisícovým bonusem za výkup starého auta. V praxi to znamená, že novinku s bohatou standardní výbavou pořídíte již od 650 000 Kč.

Foto: Lukáš Kukla, Garáž.cz

Akce se týká také nové generace plug-in hybridního Priusu, který je levnější o 196 000 Kč. Dalších pětadvacet tisíc ušetříte výkupem starého vozu.

Klasické benziňáky zůstávají u Toyoty tak trochu ve stínu hybridů, teď se ale připomínají akčními cenovkami. Oblíbený městský Yaris zlevnil v rámci nabídky Klasik o 65 000 Kč a dnes stojí 399 000 Kč. Benzinovou Corollu Sedan zase pořídíte od 499 000 Kč, takže ušetříte až 188 000 Kč.

„Benzinové varianty modelů Yaris a Corolla Sedan budeme nabízet už jen do konce letošního roku. Chceme tak zákazníkům dát možnost pořídit si model za výhodných podmínek, dokud je čas,“ vysvětluje Václav Zikmund, produktový manažer Toyota ČR.

Foto: Lukáš Kukla, Garáž.cz

Za Corollu Cross ušetříte 115 000 Kč a dalších pětadvacet tisíc, pokud Toyotě necháte své staré auto.

Ani tím ale slevy nekončí. Toyota Yaris Cross se čtyřkolkou modelového roku 2022 je levnější o 90 000 Kč. Modernizovaná verze pak o padesát tisíc, dalších padesát ušetříte s výkupem starého vozu. Cena hybridní Corolly sedan klesla o 130 tisíc, hatchback a kombík jsou levnější o 105 000 Kč.

Díky slevě 121 tisíc se pořizovací cena manažerského sedanu Camry stlačila pod magickou hranici jednoho milionu, sedmimístné SUV Higlander je zase dostupnější o 194 tisíc korun. Zlevnil dokonce i vodíkový Mirai, kromě slevy 190 900 Kč vám Toyota ráda pomůže s vyřízením až třísettisícové státní dotace.

Foto: Toyota

Novou generaci Toyoty Camry na silnicích nepůjde přehlédnout.

Že jste se ve všech těch slevách a částkách začali malinko ztrácet? Ani se nedivíme. Kompletní přehled zvýhodněných nabídek včetně aktuálně dostupných vozů najdete už teď na oficiálním webu Toyoty, akční ceny platí od dnešního dne.

Načítám