Hlavní obsah

Mladičká hvězda F1 publikovala fotku, ze které jdou fanynky do kolen. Starší generace asi Landa Norrise nebude chápat

Foto: Instagram.com / Lando Norris

Ještě před vítězstvím ve Velké ceně Nizozemska si vycházející hvězdička formule 1 užívala parádní letní dovolenou s přáteli. Ze zveřejněných fotek mají radost hlavně fanynky.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Ač je mladému britskému jezdci Landu Norrisovi teprve čtyřiadvacet let, ve formuli 1 jej můžeme považovat za zkušeného pilota. Vždyť s McLarenem závodí už šestou sezonu. Letos se konečně dočkal i vytouženého prvního vítězství při VC Miami, na které navázal druhým triumfem v Nizozemsku – na domácí půdě svého úhlavního soka Maxe Verstappena.

Na druhou polovinu sezony, ve které chce Norris eliminovat sedmdesátibodový náskok Verstappena na čele a pokusit se o malý zázrak – zisk mistrovského titulu, se připravoval na letní dovolení společně s přáteli. A na svém instagramovém účtu zveřejnil několik fotografií, ze kterých jdou fanynky bez přehánění do kolen.

Foto: Instagram.com / Lando Norris

Devadesátkový boyband? Kdepak, to jen vycházející star F1 vyrazila s přáteli k moři.

Lando je známý šprýmař a umí si sám ze sebe udělat legraci. Proto mu nevadí pózování do půl těla nebo se zcela pomazaným obličejem. Hlavně jeho fotografie v bílé košili je terčem vášnivých diskuzí, která fandům ze všech koutů světa připomíná nejslavnější éru Backstreet Boys, zatímco našinci v partě chlapců určitě uvidí seskupení Lunetic.

Foto: Instagram.com / Lando Norris

Lando (uprostřed) si užívá letní volno.

Zatímco „generace Netflix“ je ze současných hvězd F1 u vytržení, starší fandové bědují. Jeden mladíček postuje fotky od moře jako puberťák, úřadující šampion zase tráví večery o závodních víkendech u videoher. Co by na to asi řekl Ayrton Senna, ptají se v komentářích jízlivě.

Foto: archiv Garaz.cz

James Hunt je dodnes pověstný tím, že si servítky opravdu nebral. Dnes už by něco takového bylo jen těžko možné.

Na druhou stranu - výstřední a „chlapské“ fotografie pilotů F1 vznikaly už před desítkami let. Jenže za dob Jamese Hunta to bylo trochu jiné kafe - opojné večírky, kde se jistě nekončilo jen u cigaret a alkoholu, zástupy spoře oděných slečen… No schválně, dovedete si dnes v takové pozici představit Landa nebo Maxe? Inu, doba se mění. A klidně nám dole v anketě dejte vědět, co se vám více zamlouvá!

Ve formuli 1 je mi sympatičtější éra...
... Jamese Hunta: sex, drogy a rock'n'roll!
88,6 %
... současná. Vždyť i dnes se kluci dobře baví.
11,4 %
Celkem hlasovalo 3459 čtenářů.
Související témata:
Načítám