Hlavní obsah

Letní výprodej u Peugeotu: Tři oblíbená lvíčata přijíždí ve slevě, k mání jsou ihned

Foto: Lukáš Kukla, Garáž.cz

Vlna slev a akčních zvýhodnění pro české zákazníky pokračuje i o prázdninách. S tou nejnovější teď přichází francouzský Peugeot, a to rovnou na hojně poptávané modely.

Článek

Za první polovinu letošního roku je nejprodávanějším modelem značky Peugeot malé SUV 2008, které následuje městský prcek 208. Právě na tyto dva modely (a také rodinně zaměřený Rifter) se vztahuje akční nabídka, o které francouzská značka informuje své zákazníky.

„Máme k dispozici bohaté skladové zásoby modelů 208, 2008 a Rifter. To je pro nás impulsem k vyhlášení mimořádné akční nabídky. Klienti tak mají k dispozici široký výběr vozů, které mohou pořídit výhodně a hlavně bez čekání,“ informuje o akci Filip Lapka, obchodní ředitel značky Peugeot.

Foto: Peugeot

Akce se týká i malého SUV 2008.

Peugeot 208, který nedávno prošel omlazovací procedurou, koupíte s benzinovou 75koňovou dvanáctistovkou a manuální převodovkou od 369 000 Kč, což je nejvýhodnější cena za celý letošní rok. Crossover 2008, který s menším sourozencem sdílí techniku, startuje v rámci akce na 459 000 Kč.

Foto: Peugeot ČR

Výhodněji pořídíte také omlazený Rifter, který navíc do nabídky vrátil spalovací motory včetně dieselu.

Akční zvýhodnění modelu Rifter platí pro užitkovou (N1) i osobní verzi. Užitkáč dnes můžete objednat od 515 000 Kč, osobní varianta začíná na částce 575 000 Kč.

Nabídka Peugeotu zahrnuje výkupní bonus ve výši 15 000 Kč a dalších 15 000 Kč jako slevu v rámci financování Live. Akce je platná pouze v červenci a vztahuje se jak na skladové vozy, tak kousky zadané do výroby. Ucelený přehled dostupných skladovek najdete na oficiálním webu značky.

Načítám