Hlavní obsah

Je venku upoutávka k připravovanému filmu z prostředí formule 1 s Bradem Pittem. Vypadá to, že by to mohla být pořádná jízda!

Foto: Vertical Entertainment

Další slavné herecké jméno se spojilo s automobilovou tematikou, abychom i my motoristé měli na co jít do kina. Poté, co v Gran Turismu zazářil Orlando Bloom, se na scénu dostane i Brad Pitt, a to jako zkušený mentor začínajícího pilota formule 1. Máme i oficiální teaser, který naznačuje, že rozhodně bude na co koukat.

Článek

Kdo jste nesledovali červencovou Velkou cenu Velké Británie seriálu formule 1, patrně by vám utekl představený teaser k chystanému celovečernímu filmu s prostým názvem F1.

Hlavní role mentora a bývalého závodníka formule 1 se zhostilo herecké eso Brad Pitt, který bude mít za úkol dovést k úspěchu mladého začátečníka. Režie filmu se chopil Joseph Kosinski (Tron Legacy či Top Gun: Maverick), který je známý pro hojné užívání počítačové grafiky a počítačem generovaných snímků.

Český distributor uvolnil oficiální teaser s českými titulky, který napoví, jak se film bude odvíjet. Ukázka začíná jmenováním hlavních značek působících v F1 a sdělením, že tým, kde Pitt hraje mentora, od nich dostává na frak zejména na rovinkách. Jeho plán tedy je postavit formuli, která bude rychlá v zatáčkách.

Brad Pitt se sveze na vlně monopostů F1, a to jako mentor mladého jezdeckého talentu.Video: Vertical Entertainment

Další záběry nešetří jízdními pohledy z kokpitu formule, ale dočkáme se rovněž několika kolizí typu opuštění dráhy. A co víc, za volantem monopostu uvidíme také samotného Brada Pitta.

Na film ze studií Warner Bros. a Apple Original Films si ovšem budeme muset nějaký čas počkat, protože bude uveden v kinech až v létě 2025. V Česku jej má na starosti Vertical Entertainment, takže snímek uvidíte v síti kin CineStar, Cinema City, Golden Apple Cinema, Premiere Cinemas, Cinemax a dalších.

Načítám