Hlavní obsah

Helena Vondráčková má nové auto. Čekáte prémiovku za miliony? Slavná zpěvačka si vybrala lidovku. Navíc značky, která je u nás stále nováčkem

Foto: Mach Motors

Jedna z nejznámějších českých zpěvaček Helena Vondráčková si pořídila nový vůz. Překvapivě je to extravagantní korejské SUV.

Článek

Zpěvačka Helena Vondráčková se s novým vozem pochlubila na sociálních sítích. Pokud byste čekali, že ikona české hudební scény usedne do drahé prémiovky, šeredně byste se pletli. Vybrala si totiž horkou a extravagantní novinku českého trhu – SsangYong Torres.

Vondráčková si nové auto vyzvedla na pražské pobočce společnosti Mach Motors. Právě ta v Českých Budějovicích prodávala vozy SsangYong jako první, když se korejská značka před lety rozhodla vrátit na český trh. Nedávno otevřela zastoupení také v hlavním městě.

„Hledala jsem auto, které je pohodlné, prostorné a zároveň má osobitý design,“ uvedla Vondráčková. „Torres splňuje všechny mé požadavky, navíc je to SUV, takže se s ním cítím na silnici jistě. Je to zkrátka skvělé auto,“ dodává s úsměvem.

Česká zpěvačka se rozhodla pro top specifikaci. To znamená benzinovou patnáctistovku s výkonem 163 koní, která se pojí s automatickou převodovkou a pohonem všech kol. Zavazadlový prostor má objem až 839 litrů (u čtyřkolky je to 703 l) a zákazníci mohou vybírat ze čtyř výbavových úrovní, přičemž ta nejvyšší má 20″ litá kola, navigaci či vyhřívaná a ventilovaná sedadla vpředu.

Nový Torres aktuálně sice nejde zadat do výroby, vybírat však můžete z nepřeberného množství skladových zásob. Ceník 4,7 metru dlouhého SUV (na českém trhu soupeří třeba s Kodiaqem) začíná na mimořádně sympatické částce 659 900 Kč, k dispozici je totiž se čtyřicetitisícovým zvýhodněním. Za automat a čtyřkolku se připlácí po 49 900 Kč.

Článek vznikl v rámci redakční spolupráce.

Související témata:
Helena Vondráčková
Načítám