Hlavní obsah

Celebrity pod proudem: Elektrické géčko zlákalo i hollywoodskou filmovou hvězdu, přesedne z osmiválce

Foto: Mercedes-Benz

Značka Mercedes dává promu nové, čistě elektrické třídy G opravdu velkou péči. Slavnostní premiéru navštívilo několik hvězdných osobností, v novém reklamní spotu se teď objevuje i filmová star Bradley Cooper.

Článek

Charismatický americký herec známý z filmů jako Yes Man, Všemocný nebo trilogie Pařba ve Vegas a spol. je novou tváří elektrické třídy G. Ke géčku má – stejně jako většina obdobných celebrit – vřelý vztah, sám doma vlastní jeden osmiválcový kousek s písmenky AMG. Teď se ale Bradley Cooper rozhodl přesednout do elektrické varianty.

Nový reklamní spot také vypadá jako z akčního filmu. Třída G na baterky tu zdolává náročné prostředí, aby se posléze dobíjela zaparkovaná na obrovském balvanu v centru města. Mercedes se tím snaží vyzdvihnout dvě hlavní myšlenky - elektrické géčko je v off-roadu stejně schopné jako spalovací verze. A v nablýskané metropoli mu to bude i shodně slušet!

Foto: Mercedes-Benz

Bradley Cooper je hlavní tváří nové reklamy.

Na koho horká novinka cílí, naznačila už světová premiéra, která se uskutečnila na jaře v Beverly Hills. Slavnostní událost si nenechalo ujít několik významných osobností, vystoupila dokonce i rapová superstar Travis Scott. Jak by tamní zbohatlíci mohli něčemu takovému odolat?

Ale zpátky k Bradleymu Cooperovi. Může se zdát, že se Mercedesu k propagaci elektrického géčka upsal jen s vidinou naducané obálky, pravdou ale je, že elektromobily mu nejsou úplně cizí. Vedle osmiválcového géčka totiž ve své garáži parkuje třeba také Teslu Model S.

Američané si na oficiální vstup modelu na trh musejí ještě chvilku počkat, dokonce zatím neznají ani ceny. V Evropě tahle elektrická krabička startuje na v přepočtu 3,5 milionu. Lze ale předpokládat, že do zámoří nejprve poputuje výbavou našlapaná úvodní limitka Edition One, která přijde na necelých pět milionů.

Načítám