Hlavní obsah

Akční podzim pro české zákazníky Suzuki: K novým autům rozdává zimáky i palivové karty

Foto: Lukáš Kukla

Vozy značky Suzuki, které u nás už tak patří k těm nejlepším v poměru cena/výkon, jsou teď pro našince díky zvýhodnění ještě atraktivnější.

Článek

Akční nabídka s příznačným názvem Bonusovka platí odteď do konce roku a týká se modelů Vitara, S-Cross a Swift. Zákazníci, kteří podzimní akci využijí, dostanou hned několik atraktivních zvýhodnění.

V případě SUV Vitara je to sada zimních kol na 17″ litých discích, palivová karta v hodnotě 10 000 Kč, přezutí v autorizovaném servisu zdarma a v neposlední řadě prodloužená pětiletá záruka. Jen připomeňme, že ceník Vitary dnes startuje na částce 552 900 Kč s motorem 1.4 BoosterJet o výkonu 95 kW. Nejdostupnější čtyřkolka stojí 617 900 Kč.

Do puntíku shodné jsou i bonusy pro nový S-Cross. Tady ceník otevírá stejná motorizace od 569 900 Kč, pohon všech kol je k mání od 638 900 Kč. A nezapomnělo se ani na zbrusu nového sviště! Model Swift přihazuje zimáky na ocelových patnáctkách, palivovou kartu v hodnotě 5 000 Kč a rovněž přezutí gratis s pětiletou zárukou.

Foto: Lukáš Kukla, Garáž.cz

Nový svišť vypadá moderněji, ale pořád je to hlavně příjemné auto ze staré školy.

Novinka v segmentu malých aut je k dispozici s tříválcovou dvanáctistovkou o výkonu 60 kW a její ceník startuje na částce 389 900 Kč. Unikátem v dané třídě je určitě pohon všech kol, který může být váš s vyšší výbavou od 456 900 Kč. Automatická převodovka je zastoupena variátorem CVT a pořídit ji můžete od 450 900 Kč, avšak pouze jako předokolku.

Nabídka japonské značky platí do 31. prosince letošního roku, případně do vyprodání zásob. Přezutí zdarma uplatníte na základě voucheru do 30. června příštího roku, prodloužená pětiletá záruka zahrnuje 3 roky (nebo 100 000 km) standardního krytí plus 2 roky (nebo 150 000 km) prodloužené záruky Suzuki Premium. Všechny podrobnosti se dozvíte už teď na oficiálním webu značky, případně u nejbližšího prodejce.

Související témata:
Načítám