Hlavní obsah

Komáři jsou tu! Zastavte je s Thermacellem!

Foto: Thermacell Repellents, Inc.

Léto se blíží a s ním i komáří invaze! Připravte se na útok s účinnou obranou jménem Thermacell.

Článek

Revoluční ochrana na vaší zahradě

Komáři jsou otrava, zejména venku. Chcete si užít pohodové chvíle na zahrádce nebo před hospodou, ale nezvaní hmyzí návštěvníci vám to kazí. Jak se jich zbavit?

Thermacell se hlásí do boje

Komáři jsou vždy připravení, ale vy se můžete připravit také! A to bez elektřiny, zápachu nebo sprejování. Thermacell je:

● vysoce účinný,

● dlouhotrvající,

● bez zápachu,

● bez postřiků,

● zdravotně nezávadný (testováno a certifikováno).

Stačí si pořídit jeden z odpuzovačů řady Thermacell a komáři už si na vás nepřijdou. Odpuzovač komáry nehubí, jen jim dá důvod se distancovat, takže ekosystém zůstane nedotčen.

Odpuzovač řady Thermacell.Video: Thermacell Repellents, Inc.

Bezpečný a zdravotně nezávadný

Thermacell je nejen účinný, ale také zdravotně nezávadný, což potvrzují testy a certifikace. Odpuzovače komárů neobsahují žádné škodlivé chemikálie a jsou bez zápachu. Díky tomu můžete být klidní, že ochrana bude bezpečná pro vás, vaši rodinu i životní prostředí.

Tajemství úspěchu

Thermacell využívá přenosné zdroje energie, které generují teplo a rozptylují odpuzovač po okolí. Účinná látka je bez zápachu a je ve vyměnitelných polštářcích, které vydrží až 4 hodiny. Vytváří tak neviditelnou ochrannou zónu o průměru 4,5 metru, do které se komáři neodváží!

Váš neviditelný štít, ať jste kdekoli

Thermacell je připraven postavit se komárům kdekoliv a kdykoliv. Přemýšlejte, kde vám odpuzovač bude nejvíce vyhovovat.

Kempingové odpuzovače pro zkušené zálesáky a rybáře

Pokud hodláte v přírodě trávit delší dobu, kempingový odpuzovač je pro vás. Využívá plynové kartuše a jediným nutným doplňkem jsou polštářky s repelentem. Kempingoví nadšenci a rybáři si přijdou na své. Díky své jednoduchosti se ale hodí prakticky kamkoli a patří mezi nejoblíbenější modely.

Foto: Thermacell Repellents, Inc.

Kempingový odpuzovač pro příjemné chvíle.

Stolní odpuzovače pro příjemné posezení

Ideální pro zahrádky, chaty nebo venkovní posezení. Stolní odpuzovače mají palivové zásobníky uvnitř, některé mají i tužkové baterky pro rozsvícení. K venkovnímu nábytku se skvěle hodí a kolem vašeho stolu vytvoří neviditelnou ochrannou zónu.

Foto: Thermacell Repellents, Inc.

Stolní odpuzovače pro příjemné posezení.

Ruční odpuzovače pro dobrodružnou výpravu

Pokud se vydáváte na delší výpravu, ruční odpuzovač je jasná volba. Funguje na bázi palivového zásobníku, který zažehne jiskru a teplo uvolní repelent v polštářku. Tento model je ideální pro rybáře, myslivce a turisty.

Foto: Thermacell Repellents, Inc.

Ruční odpuzovače pro dobrodružnou výpravu.

Proč do toho jít? Protože to funguje!

Představte si, že je krásný den a vy sedíte v neviditelné bublině, která vás chrání před komáry. Nikdo si ničeho nevšimne a nikomu tím neubližujete. Jen vytváříte přirozenou bariéru, kterou můžete každé 4 hodiny obnovit. No nezdá se vám to jako skvělý nápad?

Zapněte Thermacell a po komárech se slehne zem!

Načítám