Hlavní obsah

Díky tomuto složení se auto špiní čtyřikrát pomaleji. Ceramikker se svým inovativním tekutým sklem vydělává jmění

Foto: Ceramikker

Ceramikker svým nejnovějším výtvorem, tekutým sklem, opět určuje standardy péče o automobily. Tímto výrobkem výrobce odstranil všechny nedostatky autovosků, a to zdlouhavý a pracný proces aplikace, vysokou cenu a krátkou životnost účinků. Omlazení laku, zvýšení hloubky barev a zakrytí mikroškrábanců je nyní snazší než kdy dříve. Čeká nás průlom a nastaví novinka od Ceramikkeru v tomto odvětví opět vysokou laťku? Bezpochyby ano - výrobek již nyní láme prodejní rekordy.

Článek

Dosáhli vrcholu prodeje s produktem, který na Allegru získal více než 5 000 recenzí

Prodali více než 200 000 lahví keramického vosku a získali si uznání zákazníků. Spokojení příznivci značky ji ohodnotili průměrnou známkou 4,8*. Proč se rozhodli uvést na trh nový výrobek, když byl jejich současný produkt hodnocen tak dobře? Výrobce pozorně naslouchal svým zákazníkům a někteří z nich poznamenali, že je stále co zlepšovat, pokud jde o trvanlivost i snadnou aplikaci. Vždyť klasické autovosky se skvělými výsledky se obtížně aplikují a celý proces může trvat až několik hodin. Nesprávné voskování zkracuje životnost nátěru, takže výrobek jednoduše „sedí na laku“ kratší dobu.

Tekuté sklo se proto na laku skvěle leskne, dodává mu zrcadlový lesk a vysokou ochranu

Průlom spočívá v kombinaci účinků, kterých bylo dříve možné dosáhnout pouze pomocí autovosků, jež jsou náročné na použití a drahé, s triviálně jednoduchou aplikací. Tekuté sklo lze v závislosti na způsobu aplikace nanést na povrch vozu již za tři minuty.

Již po takové době dosáhneme efektu odpuzování nečistot známého jako „hydrofobní“ efekt. Zakryjeme také mikroškrábance a hlavně, zejména u starších vozů, oživíme barvu laku. Nanesený povlak lze nejlépe přirovnat k zrcadlu. A to vše díky pokročilé technologii tekutého skla vyvinuté týmem špičkových chemiků.

Opravdu to funguje?

Na webu i přímo na webových stránkách výrobce najdete spoustu pozitivních recenzí tohoto nového produktu. Spokojení uživatelé tekutého skla potvrzují účinek tím, že se chlubí fotografiemi svých vozidel a účinkem před a po použití. Vynikající výsledky ilustruje krátké video níže:

Tekuté sklo se proto na laku skvěle leskne, dodává mu zrcadlový lesk a vysokou ochranu.Video: Ceramikker

Fanoušci čistých vozů, kteří sáhnou po této specifikaci, se shodnou - toto není obyčejný vosk, je to tekutá revoluce, která změní tvář vašeho vozu s minimálním úsilím. Oceňují pro tekutý vosk charakteristickou kombinaci triviální aplikace (namísto dvou hodin v garáži jej jednoduše nastříkáte a setřete během několika minut) a skvělých výsledků - odpuzuje nečistoty, zakrývá nedokonalosti laku a zvyšuje hloubku barvy laku.

O tekutém skle se říká, že nabízí výsledky srovnatelné s návštěvou profesionálního detailera. Lak vozu se leskne, jako by právě opustil autosalon. (Další recenze najdete na oficiální aukci výrobce Allegro)

Odborníci z oboru a detailisté se shodují, že tento produkt je průlomový

Zkusili jsme si promluvit s několika detailisty, tedy lidmi, kteří se čištění aut věnují profesionálně. Měli jsme velký problém, protože většina z nich se s námi nechtěla bavit. Podařilo se nám však získat vyjádření jednoho z nich, pana Martina z Prahy, který provozuje vlastní auto detailingový salon. Zeptali jsme se ho, co si o výrobku myslí a proč je pro nás tak obtížné kontaktovat tuto branži:

„Pánové, odpověď je jednoduchá - vývoj autokosmetiky a využití nejnovějších technologií, jako je toto tekuté sklo, je skutečným novým trhákem na poli ‚profesionálních detailingových služeb‘. Všichni ti, kteří poskytují své služby na průměrné úrovni, budou překonáni tímto a podobnými produkty, které se pravděpodobně objeví na trhu v blízké budoucnosti. Všichni budou volit levnější řešení, jež nabízejí podobné výsledky, a to s minimem práce. Proto se obávají, že přestanou být volbou číslo 1 na trhu…“

Foto: Ceramikker

Ceramikker Liquid Glass maskuje mikroškrábance a zvýrazňuje hloubku barvy laku.

Zpětná vazba od jednoho zákazníka Ceramikkeru:

Pan Marek se s námi také rozhodl podělit o své myšlenky. Patří k velkým fanouškům značky a s oblibou používal dřívější recepturu keramického vosku Ceramikker.

„S Ceramikkerem spolupracuji již 3 roky, jejich produkt se mi velmi líbil a prakticky hned jsem se rozhodl pro jeho koupi. Na svých webových stránkách slibovali, že zakryjí mikroškrábance, zvýrazní barvu laku vozu a odpuzují nečistoty, a naprosto mě nezklamali. Všech těchto účinků jsem dosáhl aplikací jejich vosku. Proto jsem dlouho neváhal s koupí tekutého skla. Už samotný název napovídal, že by mohlo jít o něco zajímavého… A když už jsem měl ke značce důvěru, proč to nezkusit?

Foto: Ceramikker

Efekt před a po použití tekutého skla.

Největší nevýhodou dřívějšího produktu byla aplikace. Upřímně řečeno, nechci strávit dvě nebo tři hodiny nanášením vosku, raději bych tento čas strávil s dcerou nebo manželkou. A s tekutým sklem je to chvilka práce, stačí po umytí nastříkat mokrý sprej a opláchnout vodou… A efekt je stejný, ne-li lepší. S čistým svědomím musím říct, že to funguje a auto je jakoby pokryté zrcadlovou reflexní fólií. Také mám dojem, že na autě vydrží déle, což znamená, že do myčky jezdím méně často - nemusím, špína steče sama. A to asi proto, že údajně lépe odolává povětrnostním vlivům.

Proto zůstávám u Ceramikkeru i nadále. Jen nyní v novém designu, který šetří čas i peníze. Protože tento nový výrobek vydrží déle. Je to větší láhev a také lépe funguje. Já jsem zase nadšený z efektu, kterého se s tekutým sklem dosáhne - přirovnal bych to asi k návštěvě profesionálního detailingového studia.“

Připojte se k revoluci v péči o automobil s tekutým sklem Ceramikker

Ceramikker Liquid Glass si již získalo uznání automobilových odborníků a nadšenců. Nyní je čas, abyste se k revoluci připojili i vy. Přesvědčte se sami, jak snadno můžete změnit vzhled a ochránit svůj vůz. Stojí to za zkoušku - stačí riskovat pár korun, cena je tak nízká, že vaše žena pravděpodobně utratí za prací prášek víc než vy za tento výrobek, pár minut v myčce udělá z vašeho vozu auto, které bude vypadat jako nikdy předtím.

Účinek, který tento přípravek zaručuje, je překvapivě bohatý - chrání lak, dodává mu neuvěřitelný lesk, maskuje mikroškrábance a poskytuje skvělý hydrofobní efekt, který odpuzuje nečistoty. Nestojí za to přeplácet za detailingové služby, když velmi podobného efektu můžete dosáhnout vlastníma rukama, v pohodlí vlastní garáže.

Foto: Ceramikker

Ceramikker tekuté sklo vytváří neviditelný stěrač.

Načítám