Hlavní obsah

Jak jezdit s DPF a nový volant Škoda – Tento týden v Garáži

Foto: Dalibor Žák

Svět se mění neuvěřitelně rychle a je těžké s ním držet tempo, proto vám každý týden v sobotu ráno přehledně shrneme všechny důležité novinky na jednom místě, aby vám žádná neutekla. Jste připraveni? Pohodlně se usaďte a jdeme se do toho pustit!

Článek

V našem týdenním přehledu naleznete všechny důležité články z uplynulého týdne na jednom místě. Na co jste se nejvíc těšili? Co vás nejvíc bavilo? Nebo co vám mezi našimi články chybělo? Napište nám na redakční e-mail redakce@garaz.cz. Děkujeme a hezké čtení přejeme.

Otestovali jsme pro vás:

Redakční test nového Land Rover Defender jsme pojali netradičně ve formě setkání s původním Series I., zakladatelem slavného rodu. Odlišnosti dané rozdílem věku sedmi dekád jsou patrné na první pohled, ale překvapí vás, jak moc toho obě auta mají společného!

Také jsme si splnili sen a svezli se s Ferrari a vyzkoušeli dva rychlé kombíky – balistické Audi RS6 Avant quattro a rozumnou Cupru Leon Sportstourer e-Hybrid. V testu ojetiny jsme se zaměřili na Mazdu3 generace BK, kterou dnes pořídíte do 100 tisíc korun.

Poradili jsme vám:

Filtry pevných částic jsou u moderních aut velké téma, jak tedy jezdit s dieselem s DPF, aby vám vydržel sloužit co nejdéle?

Vyzkoušejte své znalosti:

Co všechno víte o automobilce Ford, která rozpohybovala celý svět?

Horké novinky:

Foto: Hyundai

Výrazně sebevědomější Hyundai Tucson čtvrté generace právě přijíždí na český trh

Na český trh přijíždí dvě korejské novinky – velké SUV Kia Sorento a střední SUV Hyundai Tucson. Americký hypersport SSC Tuatara letěl po obyčejné silnici rekordní rychlostí až 531 km/h, a stal se tak novým králem rychlosti. Hummer se s velkou pompou vrací, tentokrát jako soupeř Tesly v podobě 1000koňového elektrického terénního pick-upu/kabrioletu. Crash test Volkswagenu ID.3 potvrdil bezpečnost moderních elektromobilů ziskem pěti hvězdiček.

A co ještě?

Honza Majurník zjišťoval, co nejvíc štve řidiče městských autobusů. Martin Žemlička se podíval na to, jak vznikal nový dvouramenný volant Škoda. Martin Tolar připomněl legendární Tatru 87, která právě jde do aukce. Honza Červenka se detailně podíval na znak automobilky Bugatti, který je malým uměleckým dílem.

NEZAPOMEŇTE

Foto: Shutterstock - Bjoern Wylezich

Máte doma hodně ojeté auto, co stále věrně slouží? Pošlete nám fotku!

Hledáme auto s největším nájezdem v Česku, pokud máte doma nějakou hodně olítanou vránu, pošlete nám fotku tachometru s nájezdem a své zkušenosti za volantem na redakční e-mail redakce@garaz.cz. Ty nejlepší kousky uveřejníme v souhrnném článku…

Doufáme, že jste si v naší bohaté nabídce různorodých článků vybrali. A jestli ne, nezoufejte, příští týden pro vás budeme mít další nálož!

Reklama

Načítám